Castiga viata. 100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)


Pagini:    1   2   +
danandrei
 
100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)  Data postarii:  01-11-2008 2:00PM
S.C. ANDREI COLLAGEN SRL


IASI-ROMANIA

100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)
Să începem cu ceea ce se întâmplă cu corpul dumneavoastră la inaintarea in vârstă!... La douăzeci de ani şi mai devreme de 20, există o mare varietate de hormoni de creştere care promovează această creştere a muşchilor, a ligamentelor şi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru această creştere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creştere sînt in scădere şi se opreşte cresterea, iar colagenul produs de către ficat este utilizat pentru promovarea sănătatii şi muşchilor existenti, construirea de muşchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o rată de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnă că la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.
Odata cu reducerea cantitatii de colagen în ţesuturi, acestea se deterioreaza şi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaţia de nutriţie şi hidratare care are un efect dăunător asupra sănătăţii şi, prin urmare, aspectului pielii şi a altor celule.

Când ţesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilă, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestă prin aparitia celulitei,atit la femei cit şi la bărbaţi, în general, supraponderalii. Pentru că în organism este grăsime, este folosita ca o protecţie si asta nu inseamna că persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompilează ţesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor şi grăsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriţie şi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.
Colagenul de tipul II si boala de inimă
Inima la om

Sistemul circulator


Sistemul ciculator este format din inima, vasele sangvine si limfatice care alcatuiesc o unitate functionala coordonata si permanent adaptata nevoilor organismului.

Inima
Inima este un organ musculos,cavitar, tetracameral, care pompeaza ritmic in artere singele pe care il primeste prin vene. Desi la om cintareste aproximativ 300 g si are marimea pumnului unui adult, inima efectueaza o activitate uriasa, zilnic contractindu-se de peste 100000 de ori si pompind peste 7200 de l de singe. Sectionind inima, se constata ca este construita din doua atrii si doua ventricule, separate complet prin septurile interatrial si iterventricular. Fiecare atriu comunica cu ventriculul respectiv prin orificiile atrio-ventriculare prevazute cu valve, care se deschid doar intr-un anumit sens, spre venticule: sting (biscupida) si drept (triscupida).

Structura histologica a inimii

Inima este alcatuita din tei straturi concentrice: endocard, miocard si epicard.
Endocardul este constituit dintr-un endoteliu situat pe o membrana bazala ce se continua cu stratul subendotelial, format din fibre colagene, fibre de reticulina, fibre elastice, rare celule conjuctive si numeroase terminatii nervoase senzitive.
Miocardul este constituit din fascicule de fibre musculare cardiace, orientate circular in peretele atriilor, si din fibre oblic-spiralate in ventricule.
In peretele inimii. in afara celulelo miocardice, mai exista celule specializate in generarea si conducerea impulsulilor de contractie acestea constituie tesutul excitoconductor nodal.
Epicardul este o membrana epitelio-conjuctiva subtire ce acopera suprafata cardiaca si constituie foita viscerala a pericardului. Intre foitele pericardului se gaseste cavitatea pericardica cu olama subtire de lichid, care favorizeaza alunecarea in timpul activitatii cardiace.
Vascularizatia inimii, extrem de bogata este asigurata de cele doua artere coronare care se desprind de la originea aortei si se impart in ramuri care nu se anastomozeaza intre ele.Obstructia unei coronare sau a ramurilor sale provoaca necroza teritoriului cardiac deservit.
Inervatia extrinseca a inimii este realizata prin fibre vegetative simpatice si parasimpatice formind plexul cardiac. Fibrele simpatice provin din ganglionii paravertebrali cervicali si exercita efecte stimulatoare asupra miocardului si vasodilatatoare coronariene. Fibrele parasimpatice provin din nervii vagi, nerveaza predominant nodulii sinoatrial si atrioventricular si au ca efect diminuarea activitatii cordului.

Proprietatile muschiului cardiac

Miocardul care din punct de vedere structural este un muschi striat are proprietati comune cu muschii striati, dar si o serie de proprietati caracteristice.
-Ritmicitatea este proprietatea cordului de a se contracta succesiv ca urmare a impulsurilor contractiile generate de nodul sinoatrial. Aceste impulsuri sunt urmarea unor modificari metabolice care au loc in sistemul excitoconductor.
-Conductibilitatea este proprietatea miocardului in specil a tesutului nodal de a conduce unde de contractie de la nivelul nodului sinoatrial in intreg cordul.
-Excitabilitatea este proprietatea miocardului de a raspunde printr-o contractie la stimuli adecvati.
-Contractilitatea este proprietatea miocardului de a se contracta atuci cind este stimulat adecvat. Contractiile miocardului se numesc sistole iar relaxarile diastole.
Medicamentele ca aspirina si NSAIDS, cât si terapiile naturiste ca ulei de peste si ierburi antiartritice nu pot completa necesarul biochimic de colagen de tip II. Se mai poate spune că acesta este unul din cei mai importanti agenti cardio protectori descoperiti vreodată. Dintr-o recentă analiză s-a descoperit că acest colagen de tip II este 14,2% condroitină sulfat A. Condroitina sulfat A este un proteoglican natural ce se găseste în artere, septul nazal si chiar în cornee cât si în tesutul de colagen din întregul corp. Condroitina sulfat A (CSA) are un puternic efect antitrombogenic si anticoagulant. Care în esentă, previne cheagurile de sânge si reduce incidenta de strokes. În Japonia, CSA este folosită de mai mult de 20000 de oameni în fiecare zi si în ultimii 20 de ani nu s-au prezentat cazuri de intoxicare.
CSA a fost testat mai mult de 25 de ani de către Dr. Lester M. Morrison. În 1968, Dr. Morrison a format un grup de 120 de pacienti cu boli de arteră coronară. Pacientii au fost împărtiti în două grupuri si anume 60 au primit CSA pe când ceilalti nu. Ambele grupuri si-au luat medicamentatia standard, au tinut dietele, bazându-se pe sfatul doctorului specialist. Dr. Morrison cât si alti cercetători au descoperit că CSA reduce colesterolul si alte lipide din sânge si au ”curătat” arterele si inclusiv aorta de colesterol. După trei ani de studiu cei 60 de oameni care au primit CSA au experimentat 4 incidente coronariene, inclusiv trei crize cardiace fatale. Grupul de control care nu a primit CSA desi au luat medicatie standard, au experimentat 29 de incidente coronare inclusiv 6 crize cardiace fatale si 10 crize cardiace care nu s-au soldat cu moartea. După alti 4 ani grupul de control a mai experimentat 36 de crize cardiace pe când grupul ce a luat CSA doar 6 crize. După cinci ani de la studiu, grupul de control a experimentat 38 de crize cardiace pe când ceilalti doar 6. După sase ani de la studiu, au fost 42 de crize de inimăîn grupul de control, si doar 6 în grupul cu CSA. Rata mortalitătii la grupul ce a luat CSA fată de grupul de control a fost 4:14. Aceasta indică o reducere de 600% a incidentei de crize cardiace doar prin luarea pe cale orală a CSA în fiecare zi indiferent de alt tip de terapie.
În fiecare an ne confruntăm cu 500,000 de persoane care mor din cauza unor incidente coronariene acute si un număr egal de persoane care supravietuiesc acestor incidente. Imaginati-vă reducerea acestui număr cu 600%, aceasta datorându-se substantei naturale care se găseste în colagenul de tip II. Stiinta medicală ne-a condus către un progres remarcabil si anume tratamente de înaltă tehnologie pentru aceste boli. Datorită faptului ca bolile cardiovasculare sunt inamicul numărul unu în America, cercetările si dezvoltarea s-a concentrat în această zonă. Desi inimile artificiale, angioplastia, înlocuirea valvei si chirurgia by-pass sunt procedee care salvează vieti, nu sunt procedee pe care majoritatea oamenilor doresc să si le facă. Acest lucru se datorează faptului că sunt scumpe, dureroase si riscante. Ele nu se adresează cauzei bolii. Din păcate, multi oameni ce suferă de boli de inimă văd aceste procedee ca fiind singura optiune. si totusi CSA pare a fi mult mai eficient pe o perioadă mai mare si se adresează cauzei si nu numai simptomelor.
Colagenul de tipul II a găsit de asemenea suport în studiul făcut pentru amelirarea bolilor autoimune cauzate de contaminarea datorată implantului mamar breast implant poisoning, cât si ameliorarea bolii Menier si a miopiei progresive. S-a demonstrat că ajută la slăbire. Totusi, nu pot sustine aceste afirmatii si desi cercetările viitoare pot demonstra eficienta acestuia în aceste domenii, cred că este suficient faptul că reduce durerea la artrită si boli de inimă. Ar fi extraordinar să-i vedem pe cercetători în fruntea medicinei folosind produse naturale pentru a demonstra că natura are un leac.
Efectele pierderii de Colagen pentru piele si functiile corpului
Collagenul de tip II si Artrita
În conformitate cu cele mai recente statistici, milioane de oameni suferă de diferite forme de artrită, reumatism sau osteoartrit. Toate formele de artrită împărtăsesc aceleasi simptome de durere severă, pierdere a mobilitătii si o diminuare a calitătii vietii. Se mai poate adăuga si faptul că ucigasul numărul unu de astăzi din lume rămâne tot boala cardiovasculară si există exces de medicamente farmacceutice si naturale realizate pentru a reduce severitatea acestor boli.
S-ar putea ca un medicament nutritiv numit colagen de tip II să amelioreze ambele boli într-un mod eficient? Siguranta devine întotdeauna o problemă. Medicamentele moderne cum ar fi antiinflamatoriile fără steroizi (NSAIDS) pot cauza sângerări ascunse, ulcere si chiar efecte ce amenintă viata. Alte studii includ medicamente naturale cum ar fi ulei de peste (ficat), fenialanină DI si cartilaj de rechin. Se poate dovedi că o mare promisiune de ameliorare atât a artritei cât si a bolilor de inimă sunt componentele naturale ale cartilajului.
Am devenit interesat de colagen de tipul II ca tratament pentru artrită si boli de inimă când făceam cercetări cu privire la cartilaj si scriam cartea mea numită ”Fălci pentru viată, povestea cartilajului de rechin”. În studiul meu am descoperit că ingredientele medicale efective din cartilaj se datorează colagenului de tip II. Cunoastem că acesta este compus din patru sau cinci tipuri diferite de colagen. Există 14 tipuri de colagen, dar colagenul primar, cel mai predominant, este cel de tipul II. Dacă acesta se obtine din cartilajul sternului de pui, pui de la 6 la 8 săptămâni, contine un număr mare de glicoproteine cu un continut foarte mare de polizaharide care sustin încheieturile. Acestia includ sulfat de glucozamină pe care s-au făcut timp de 30 de ani studii controlate tip placebo care în prezent ajută la refacerea cartilajului din tesutul articulatiilor. De asemenea, stim că acestia contin o concentratie mărită de sulfat de condroitină A care este un antiinflamatoriu puternic si care reface tesutul articulatiei. Încă o dată dacă produsul derivă din cartilajul sternului de pui, aceste două componenete sunt în concentratie foarte mare în comparativ cu orice altă sursă de cartilaj. În plus fată de acestea, colagenul de tip II mai contine un antioxidant descoperit recent numit matrice de cartilaj glicoproteic (CMGP), care ajută la reducerea degradării oxidative a articulatiei. În afară de aceste noi descoperiri, mai sunt si alte ingrediente în colagenul de tip II care îl fac mai eficient decât dacă s-ar lua numai glucozamină sau condroitină.
Un alt avantaj al colagenului de tip II este că se absoarbe foarte repede. Cercetătorii au demonstrat că acest colagen de tip II are o rată de absorbtie de circa 70 până la 90 %, fată de 8% rata de absorbtie a cartilajului ingerat. Înseamnă că se va lua mult mai putin colagen de tipul II în comparatie cu cartilajul. Multe persoane trebuie să ia de la 9 până la 12 grame de cartilaj pentru a avea o reactie pe când cu colagenul de tip II sunt suficiente, în mod obitnuit, 3 până la 4 grame.
Când oamenii suferă de artrită, colagenul de tip II se autodistruge selectiv. Oamenii de stiintă stiu că această componentă din cartilaj este atacată de celulele albe si cumva aceasta activează sistemul imun al pacientului bolnav de artrită reumatoidă care dezvoltă anticorpi ce distrug colagenul de tipul II. După care se initiază un răspuns imun către toate cartilajele care se degradează. Astfel încât dor încheieturile mâinii, genunchii, soldurile, spatele etc. În osteoartrită se distruge cartilajul prin uzură normală pierzându-se colagenul solubil de tip II, dar fără răspuns imun. La final rezultatul este acelasi. Dureri foarte mari si pierdere a calitătii vietii. Întrebarea este: cum opreste colagenul de tipul II sistemul imun în artrita reumatică? Răspunsul e că eficienta colagenului de tipul II este realizată prin ”tolerantă orală”. Câtiva ani în urmă, Dr. Howard Weiner din Brigham, a descoperit că există o parte a intestinului numită GALT (tesut limfatic activat) ce face parte din sistemul nostru imun. În esentă, celulele albe din GALT ne permit să mâncăm diferite feluri de proteine fără a deveni alergic sau sensibil la acestea. Sistemul tolerantei orale a fost descoperit cu multi ani în urmă de cercetătorii germani care dădeau iederă toxică pacientilor puternic alergici si astfel le eliminau alergiile. Se ajunge la principiul homeopatic ”cui pe cui se scoate”.
Dr. Weiner a început să le dea mielină de vacă la multi pacienti cu scleroză si a observat îmbunătătiri ale simptomelor. Dr. David Trentham, de la Universitatea Harvard, a format o echipă cu Dr. Weiner pentru a investiga efectele adverse ale colagenului de tipul II din sternul de pui, investigatii făcute pe soarecii cu artrită. Ceea ce au descoperit a fost destul de remarcabil. După a doua sau a treia lună, soarecii nu mai manifestau simptome ale artritei. A fost o ameliorare a bolii.
Următorul pas a fost testarea tolerantei orale a colagenului de tipul II pe pacienti umani. Doctorii Trentham si Weiner au făcut studii pe zece persoane cu artrite reumatice severe. Acestia au eliminat terapiile standard cum ar fi NSAIDS si metotrexat si le-au dat pacientilor colagen de tipul II din cartilajul sternului de pui. La sfârsitul celei de-a doua luni, sase din cei zece pacienti au prezentat îmbunătătiri substantiale, iar unul dintre ei a prezentat o remisie completă a bolii care a durat 26 de luni fără efecte secundare. Răspunsul clinic al acestui studiu a fost definit ca o reducere cu aproximativ 50% si mai mult a inflamatiilor si a sensibilitătii, o îmbunătătire cu 50% a rigiditătii simtite dimineata, cât si îmbunătătirea mersului pe jos cu 15 minute. Astfel, au fost câteva criterii obiective si subiective pentru a măsura succesul. De fapt, acest studiu demonstrează că o rată de răspuns de 70% în unele din cele mai severe cazuri fără efecte secundare la acesti pacienti au fost complet reduse fără medicatie standard. Chiar dacă restul de 30% nu au prezentat îmbunătătiri. si datorită acestei încercări, aceeiasi doctori au făcut un nou studiu pe 59 de pacienti cu artrite reumatice severe active. 28 dintre pacienti au primit colagen de tipul II iar 31 au primit pilule placebo. Ceea ce este interesant este faptul că cei care au luat colagen au arătat o stabilizare semnificativă si o îmbunătătire pe când cei cu placebo au continuat să se deterioreze. De fapt, patru dintre pacientii ce au luat colagen au prezentat o remisie completă a bolii, pe când nici un pacient din grupul placebo nu au prezentat nici o remisie a bolii. Din nou, nu s-au descoperit efecte secundare. Observăm că ingerarea orală a colagenului de tipul II poate dovedi a fi una dintre căile eficiente de controlare a artritei indiferent de forma de artrită. Întrebarea care apare acum este: cum lucrează, mai exact colagenul de tipul II pentru a produce aceste rezultate incredibile. Apare mecanismul suprimării imune prin celulele albe localizate în GALT. Aceste celule albe devoreaza o parte din colagenul de tip II si după aceea învată sistemul imun să nu mai atace colagenul de tip II, deoarece aceste celule albe îl identifică ca fiind prieten si nu inamic. O dată ce sistemul imun este alertat să nu mai atace colagenul se pare că apare o înmultire a celulelor de blocaj-T. Sunt cunoscute si ca celule T8. În cele in urmă, acesta reduce numărul de citocine (cytokines) inflamatorii care sunt, în parte, responsabile de reactia inflamatorie din artritele reumatice. Celălalt motiv, si anume de ce există rezultate în osteoartrită , este faptul că acest colagen de tipul II are o concentratie ridicată de glucozamină si condroitină care întăreste cartilajul, însă creste, de asemenea, producerea celulelor din cartilaj. Aceste ingrediente au de asemenea proprietăti antiinflamatorii care se comportă ca o pernă în conditii normare de activitate fizică.
Colagenul de tipul II mai contine si proteoglicani care inhibă formarea de vase de sânge în articulatii si reduce atacul enzimelor asupra cartilajului. Asadar, există o refacere a celulelor ce produc cartilaj si o reducere a biochimiei destructive a articulatiei. În plus, multi dintre acesti proteoglycani găsesc în colagenul de tip II suport pentru fluidul lubrifiant al articulatiei numit fluid sinovial. Acesti proteoglycani cresc efectiv consistenta si puterea de lubrifiere ale acestui fluid.

Este extrem de important să întelegem că nu toate tipurile de colagen sunt la fel si nu toate tipurile de cartilaj vă pot da un colagen de tip II eficient din punct de vedere medical. Colagenul de tipul II trebuie sintetizat din cartilajul sternului de pui. Motivul este foarte simplu. Această sursă de cartilaj detine cea mai mare concentratie de proteoglycani. O persoană cu artrită dacă ia colagen de tipul II trebuie să astepte o perioadă de 4 până la 8 săptămâni înainte de a lua o decizie dacă produsul are efect sau nu. Pentru a avea rezultate trebuie luat tratamentul pentru o anumită perioadă de timp. Am văzut persoane are nu mai aveau dureri doar după o săptămâni dar aceasta e o exceptie nu o regulă. Colagenul de tip II este disponibil în capsule de 500 mg. Trebuie luat 3 capsule (doze) seara pe stomacul absolut gol la 2-3 ore dupa masa, de preferat cu o cantitate de 1-2 pahare de apa pentru a îmbunătăti absorbtia. În afară de faptul că acest produs nu prezintă efecte secundare, acesta pare a fi o sansă atunci când suferim de orice formă de artrită.


Din studiu stim faptul că toate componentele colagenului de tip II sunt agenti condroprotectori deoarece acestia 1) rezistă la atacul enzimelor care distrug proteina din cartilaj; 2) reprogramează condrocitele si citocitele reducând inflamatia; 3) promovează sinteza noillor celule ale cartilajului si sinteza proteoglicană; 4) intensifică producerea de fluid, hialuronan, producând un fluid sinovial lubrifiant si eficient pentru articulatii; 5) protejează suprafata cartilajului de deteriorarea oxidativă si de distrugerea enzimatică; 6) se comportă ca un puternic antiinflamator si modulator de durere.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.IASI, ROMANIA
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
dragos maria
 
Re: 100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)  Data postarii:  01-11-2008 5:01PM
Am poliartrita reumatoida. Iau collagen type II din extract de stern de pui de 3 luni. Nu mai am acele dureri groaznice. Dorm noaptea bine. Viata mea este mult mai buna decat inainte sa iau collagen. o sa fac pauza o luna si voi continua. Nu mai trebuie sa iau alte medicamente. In tratamentul poliartritei tratamentul este foarte nociv pentru organism. Pe langa tratamentul prescris de medic luam pastile pe baza de condroitin,glucozamin,msm etc. Aveam probleme cu ficatul. Eram mereu obosita. Acum am rezolvat mai multe probleme numai cu acest miraculos collagen.
danandrei
 
Re: 100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)  Data postarii:  01-11-2008 5:01PM
Doamna Dragos Maria a inceput cura cu "100% PUR COLLAGEN Capsule" din stern de pui pe data de 22.08.2009. a avut incredre in produs si ..daca in toamna si iarna 2008-2009 veneau vecinele sa-i faca cumparaturile in acesta toamna s-a simtit obligata sa-si ajute vecinii la cumparaturi si are energia necesara cresterii nepotului de la una din fete.
Discutia cu aceasta DOAMNA DE 7 si ceva de ani mi-a dovedit ca promovarea acestui produs care mie mi-a redat increderea in viata, merita continuata in ciuda celor care au nevoie de pacienti bolnavi si nu de tratamente eficiente.
Besleaga
 
Re: 100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)  Data postarii:  02-11-2008 9:01AM
Am cumparat acest produs pentru sotul meu iar rezultatele sunt extraordinare. Recomand acest produs cu caldura.Fam.Dinu.
dragos maria
 
Re: 100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)  Data postarii:  01-12-2009 12:01PM
Doamna Chira Maria are probleme respiratorii, astm respirator, rinita alergica si complicatiile pe care le fac aceste boli.In urma tratamentului cu collagen type II,sanatatea ei s-a imbunatatit, respira mai usor, are putere de munca si o stare generala buna. Va continua tratamentul. Ba mai mult, fiica ei din Franta doreste sa inceapa o cura de collagen din cauza unor probleme grave la coloana.
danandrei
 
Re: 100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)  Data postarii:  02-12-2009 1:02AM
Arhiva:
"Terapia Dracula", cel mai revolutionar tratament impotriva imbatranirii
Dan Andrei: "Terapia Dracula", cel mai revolutionar tratament impotriva imbatranirii
Miercuri, 04 Noiembrie 2009 08:48


Cercetarea in domeniu pastrarii tineretii si regenerarii organismului
propune solutii revolutionare.
Doresc sa informez cititorii ca in 2008/martie cercetatorii de la ENCORE COLLAGEN PRODUCT Ich. USA au avizat la FDA un produs cu efecte apropiate de cea ce descrie articolul prezentat "PILULA DE TINERETE".
Este vorba de 100% PUR COLLAGEN Capsule, un produs realizat din stern de pui de 6-8 saptamini, un collagen tip II care se regaseste in: muschi, tendoane, ligamente, toate cartilagiile articulatiilor, lichidul sinovial cel care permite miscarea fara dureri, piele(dermisul este 75% collagen) vene si artere, stratul din mijloc al inimii contine fibre de collagen, unghiile,parul.
Acest produs se gaseste sub forma de capsule de 500 mg, se consuma cite 3 seara pe stomacul gol si are efecte de regenerare a intrgului organism. este recomandat in artritele reumatoide reusind sa stopeze efctele degenerative ale sistemului imun, artroze, discopatii, spondiloze, spondilite, in regenerare pieli, catifelarea acestei precum si pentru ulcerele de varice. o parte din aceste boli
fiind considerate perpetuie si fara tratament
de vindecare.
Informatii despre 100% PUR COLLAGEN tip II la telefon 0770492583, email andreidan51@gmail.com, O.P. 1, C.P. 174, IASI
Mesaj modificat de autor pe 25.01.2010
stoica geta
 
Re: 100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)  Data postarii:  03-12-2009 4:01AM
vreau sa stiu daca medicamentul este bun si in cazul ESCARELOR si cat costa ?

VA MULTUMESC
danandrei
 
Re: 100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)  Data postarii:  06-12-2009 4:00AM
Informatii detaliate despre spectru de ameliorari ale Suplimentului alimentar 100% PUR COLLAGEN Capsule pe
http://www.romedic.ro/andrei-collagen-srl
Mesaj modificat de autor pe 4.06.2010
razler
 
Re: 100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)  Data postarii:  06-12-2011 5:01AM
și mă rog de ce acest Dulcamara vinde cu 600 lei ceva pe care îl ia cu $90 ? Evil or Very Mad

http://www.encorehealthyliving.com/ordernow.htm
doryn18
 
Re: 100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)  Data postarii:  02-11-2011 2:01AM
nu cumparati de la adrei colagen, samsar de Romania, comandati in America sau pe ebay. 3 flacoane + transport 130$.


  » Posteaza mesaj in aceasta discutie
  Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.Pagini:    1   2   +