Castiga viata.

Cerere invalida: SELECT a.idc, a.idsc, a.nume_ro as nume_subctg, a.descriere_ro as desc_subctg, b.nume_ro as nume_ctg, b.descriere_ro as desc_ctg FROM centro_subcateg as a, centro_categ as b WHERE a.id_farma = AND a.idc = b.idc
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND a.idc = b.idc LIMIT 1' at line 1

Prospect

Descriere: Selsun Blue - sampon antimatreata. Regenereaza parul normal pana la parul deteriorat.

Indicatii: Selsun Blue contine sulfura de seleniu si are o formul special conceputa impotriva matretii, asociata cu prurit si descuamarea scalpului, cu efect inca de la prima spalare. Dupa utilizare, parul ramane curat, sanator si usor de aranjat. Actiunea samponului Selsun Blue este suficient de delicata pentru a permite utilizarea zilnica.

Contraindicatii: Precautii: a se evita contactul cu ochii cu piele ranita. A se inlatura de pe par inainte de vopsire, oxigenare sau permanent. Selsun Blue nu va fi folosit cu 2 zile inainte si dupa aplicarea oricarui tratament de par. A se evita contactul cu bijuterii. A nu se depozita la temperaturi mai mici de 25 grade Celsius.

Administrare: Mod de utilizare: umeziti bine parul. agitati sticla de sampon. aplicati pe par, clatiti si repetati daca este necesar. folositi cu regularitate samponul pentru cele mai bune rezultate.