Castiga viata.
Testare GRATUITA pentru depistarea osteoporozei in 6 farmacii Centrofarm din Bucuresti
In perioada 28 octombrie 2013 – 7 decembrie 2013 in farmaciile Centrofarm din Bucuresti, 13 Septembrie, Muncii, Centrofarm Drumul Taberei 2 (nr. 90), Paris, Liberty, AFI Cotroceni, se desfasoara o campanie de prevenire si informare privind osteoporoza.

Obiectivul Centrofarm in aceasta campanie este de a identifica pacientii cu potential risc de osteoporoza, a metodelor de tratament, precum si sa informeze si sa educe pacientii privind preventia acestei afectiuni.In cadrul campaniei, posesorii de card Centrofarm beneficiaza de SERVICII MEDICALE DE PREVENTIE: testarea prin osteodensitometrie si consult medical de specialitate.

Cadre medicale specializate sunt la dispozitia clientilor Centrofarm si realizeaza consultatii conform urmatorului program:
  • luni, marti, miercuri, joi vineri: 12:00 – 20:00/li>
  • sambata: 09:00 – 17:00


Programarile se pot realiza in farmaciile Centrofarm implicate in campanie sau la Tel Verde 0800-07-03-07. Linia este activa de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00.

Detalii despre campanie la Tel Verde sau pe www.centrofarm.ro.

Mai multe detalii
Testare GRATUITA pentru osteoporoza in farmacia Centrofarm GTC Buzau
In perioada 1 – 30 aprilie 2013 in farmacia Centrofarm din GTC Buzau se desfasoara o campanie de prevenire si informare privind osteoporoza.

Obiectivul Centrofarm in aceasta campanie este de a identifica pacientii cu potential risc de osteoporoza, a metodelor de tratament, precum si sa informeze si sa educe pacientii privind preventia acestei afectiuni.

In cadrul campaniei, posesorii de card Centrofarm beneficiaza de SERVICII MEDICALE GRATUITE DE PREVENTIE: testarea prin osteodensitometrie si consult medical de specialitate.

Trei medici specialisti sunt la dispozitia clientilor Centrofarm si realizeaza consultatii conform urmatorului program:
  • luni, marti, miercuri, joi vineri: 15:00 – 19:00
  • sambata-duminica: 10:00 – 18:00


Programarile se pot realiza in farmacia Centrofarm GTC Buzau sau la Tel Verde 0800-07-03-07. Linia este activa de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00.
Tanar si fara suflu? Fa GRATUIT testul de spirometrie!
In perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2012 in farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara se desfasoara o campanie de prevenire si informare privind bolile respiratorii

Obiectivul Centrofarm in aceasta campanie este de a identifica persoanele cu potential risc de boli cronice respiratorii si de a le informa despre preventia acestora si controlul astmului bronsic.Obiectivul Centrofarm in aceasta campanie este de a identifica persoanele cu potential risc de boli cardiovasculare, si de a le informa despre preventia si controlul acestor boli.

1 octombrie – 30 noiembrie

citeste mai mult
Inima nu este o piesa de schimb!
In perioada 1 august – 30 septembrie 2012 in farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara se desfasoara o campanie de prevenire si informare privind bolile cardiovasculare.

Obiectivul Centrofarm in aceasta campanie este de a identifica persoanele cu potential risc de boli cardiovasculare, si de a le informa despre preventia si controlul acestor boli.

1 august – 30 septembrie 2012

citeste mai mult
Cu diabet, viata nu mai e la fel de dulce
Lantul de farmacii Centrofarm impreuna cu Ministerul Sanatatii si Directia de Sanatate Publica Bucuresti, anunta lansarea oficiala a campaniei medicale "Cu diabet, viata nu mai e la fel de dulce…".

Obiectivul nostru in aceasta campanie este sa identificam pacientii cu potential risc de diabet sau care se regasesc in faza de prediabet, precum si sa informam, educam pacientul diabetic privind preventia afectiunilor asociate si controlul diabetului.

1 iunie – 31 iulie 2012

citeste mai mult
Vegheaza la sanatatea ochilor tai
TOTI PACIENTII CU DIABET ZAHARAT TREBUIE SA FACA UN EXAMEN AL FUNDULUI DE OCHI, REGULAT, O DATA LA 6 LUNI, SAU CEL PUTIN O DATA PE AN (chiar in lipsa unor tulburari ale vederii)

Ce este diabetul zaharat ?
Diabetul zaharat este cea mai frecventa boala endocrina si este caracterizat prin complicatii ce se dezvolta în timp si afecteaza ochii, rinichii, nervii si vasele de sange.

Pe plan mondial, diabetul este una dintre principalele cauze de pierdere a vederii la pacientii tineri si a doua la pacientii varstnici, din cauza complicatiilor ce pot aparea.
Cele mai grave complicatii sunt:
1. Retinopatia diabetica
2. Cataracta
3. Galucomul
Ce este retinopatia diabetica?
Retinopatia diabetica continua sa fie cea mai frecventa complicatie oftalmologica a diabetului si principala cauza de orbire in randul populatiei tinere. Poate fi definita ca fiind alterarea sistemului micro¬vascular al retinei datorita hiperglicemiei prelungite. Putem spune ca reprezinta cea mai importanta complicatie pe termen lung a diabetului, microangiopatia retiniana constituind unul din primele semne de afectare vasculara. Afecteaz`aatât pacientii cu diabet zaha¬rat de tip 1, cât si pacientii cu diabet zaharat de tip 2, si netratata la timp duce la pierderea vederii.

1 octombrie – 30 noiembrie

citeste mai mult
Afla-ti greutatea ideala

Surplusul ponderal si obezitatea ne expun unui risc crescut de aparitie a diabetului zaharat, osteoartritei, hipertensiunii arteriale, bolilor cardiovasculare, problemelor pulmonare, respiratorii si de reproducere. Pe masura ce un individ evolueaza spre obezitate, aparitia si severitatea acestor boli devin iminente. Indicele de Masa Corporala (IMC) este indicatorul oficial de calculare a greutatii ideale pentru o viata sanatoasa: Este important sa stim nu doar cât de multa grasime are o persoana, ci si locurile unde este depusa pe corp. Femeile colecteaza grasimea pe solduri si fese, iar barbatii, pe burta, ea localizându-se si in zona inimii.

6 mai - 30 iunie

citeste mai mult
Ai grija de inima ta!

Vino in farmaciile Centrofarm din: Grand Arena, Galeriile Vitantis, Coral Plaza Tulcea, Mall Matrix Targu Mures, Mall Alba-Iulia, Shopping City Sibiu, Jupiter City Pitesti, Armonia Arad si Iulius Mall Iasi in perioada 6-30 aprilie si verifica-ti gratuit starea de sanatate prin Electrocardiografie (ECG). Afla cum poti preveni afectiunile cardiovasculare. Ele sunt responsabile de mai multe decese in lume decat cancerul, insuficienta respiratorie cronica si diabetul zaharat cumulate reprezentand principala cauza de deces pe plan mondial.

6 aprilie - 30 aprilie

citeste mai mult
Stiai ca 9 din 10 cazuri de diabet pot fi prevenite?

Vino in farmaciile Centrofarm, testeaza-ti gratuit glicemia si afla mai multe despre cum te poti feri de acesta afectiune latenta.

18 ianuarie - 28 februaire

citeste mai mult
Centrofarm iti propune Sarbatori fara griji!

Sanatatea ta este cel mai important lucru pentru noi de aceea, la Centrofarm ne implicam zi de zi in identificarea acelor solutii ce iti redau pofta de viata si iti readuc zambetul pe buze.

1 decembrie - 31 decembrie

citeste mai mult
Ai grija de inima ta!

Vino in farmaciile Centrofarm in perioada 1-30 noiembrie pentru a efectua o electrocardiografie gratuita si pentru a beneficia de sfaturi de specialitate.

1 noiembrie - 30 noiembrie

citeste mai mult
Centrofarm propune solutii pentru prevenirea osteoporozei

In toamna aceasta, Centrofarm, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din Romania, isi pune inca o data la contributie experienta de peste 75 de ani pe piata farmaceutica din Romania, prin lansarea unei campanii ce ofera o ocazie importanta de a informa si educa publicul larg despre preventia unei boli care inca sufera de o constientizare in general redusa: osteoporoza.

7 septembrie - 31 octombrie

citeste mai mult
Faci parte din categoria persoanelor cu pielea sensibila ?

Faci parte din categoria persoanelor cu pielea sensibila ? Beneficiezi de o consultatie gratuita in farmaciile Centrofarm si afli cum poti preveni complicatiile!

In perioada 6 iulie - 31 august 2009, Centrofarm, unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din Romania, lanseaza o noua campanie de informare si prevenire a afectiunilor pielii.

6 iulie - 31 august

citeste mai mult
Esti o persoana supraponderala?

Esti o persoana supraponderala?Copilul tau are probleme cu greutatea?

Afla gratuit la ce riscuri sunteti expusi!

Centrofarm lansează o noua campanie de informare si prevenire a afectiunilor legate de nutritie

4 mai - 30 iunie

citeste mai mult
Afectiunile respiratorii iti fac viata grea?

Centrofarm, în parteneriat cu clinica Gral Medical, lansareaza campania "Afectiunile respiratorii îti fac viata grea?", un demers de informare si educare a românilor privind riscurile afectiunilor respiratorii si alergice.

1 martie – 30 aprilie 2009

citeste mai mult
Cancerul de col uterin - "Oferta-ti sansa de a trai!"

In Romania, cancerul de col uterin este pe locul intai ca incidenta si mortalitate, iar cancerul de san pe locul doi. In Europa, insa, cancerul de san este pe locul intai, fiind urmat indeaproape de cancerul de col uterin.

5 ianuarie – 28 februarie 2009

citeste mai mult
 


Newsletter
Top vanzari
Chestionar

Impartaseste cu noi experienta Centrofarm.ro